Węgierskie kociołki do gotowania nad ogniskiem

2015-08-11

Nic tak nie integruje towarzystwa, jak wspólnie przygotowywane i spożywane posiłki w plenerze. Między innymi z tego powodu na naszych stronach pojawiły się węgierskie kociołki do gotowania nad ogniskiem wraz z niezbędnymi do nich akcesoriami.

 

Do wyboru proponujemy tradycyjne kociołki z czarnej stali, bardziej komfortowe stalowe kociołki emaliowane oraz nowoczesne kociołki ze stali nierdzewnej. W każdym z nich można z powodzeniem gotować smakowite "jednogarnkowe" dania np. grochówkę, barszcz ukraiński, gulasz, bigos, flaki, leczo itp.

 

W zależności od tego, ile osób jest do obsłużenia na plenerowej uczcie, można wybrać różne rozmiary kociołka. Do wyboru są garnki 6-, 10-, 14- i 22-litrowe. Zapewniamy również do kociołków pokrywki ze stali nierdzewnej w różnych rozmiarach.

Pokrywka do kociołka

Kociołek można z powodzeniem zawiesić na własnoręcznie wykonanym trójnogu z drewnianych żerdzi, lecz proponujemy niezawodne i stabilne trójnogi stalowe z łańcuchem i hakiem.

Trójnóg do kociołka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel