Buss jest firmą z tradycjami od 1938 roku. Początkowo był to lokalny sklep mięsny z niewielkim zakładem produkującym konserwy. Dopiero w latach pięćdziesiątych zajął się przetwórstwem spożywczym na większą skalę zatrudniając około 50 pracowników. Już od ponad 30 lat Buss produkuje gotowe dania obiadowe i zupy w puszkach, zatrudniając dziś ponad 370 pracowników. Produkty Buss to przede wszystkim oszczędność czasu i wygoda. Pełnowartościowe posiłki w puszkach doceniane są szczególnie w sytuacjach, gdy nie ma warunków lub czasu na gotowanie. Dlatego świetnie sprawdzają się na wszelkiego rodzaju wyjazdach za miasto, biwakach i kempingach. Dania obiadowe i zupy w puszkach Buss wystarczy po prostu podgrzać na kuchence lub nad ogniskiem. Stanowią doskonały sposób na szybką regenerację sił i poprawę samopoczucia po ciężkim dniu w terenie.
Turystyczne szybkie danie w puszce. Gulasz wieprzowy z makaronem fusilli. Nie wymaga gotowania, wystarczy podgrzać. Smakuje na biwaku o każdej porze roku. Smaczny posiłek regeneracyjny. Lekkie opakowanie łatwo mieści się w plecaku.
Turystyczny szybki obiad w puszce. Grillowane kotleciki wieprzowe z ryżem, papryką, fasolką szparagową, cebulą, groszkiem i kukurydzą. Wystarczy jedynie podgrzać. Wysokoenergetyczne danie stawiające na nogi. Lekkie opakowanie mieści się w plecaku.
Turystyczne szybkie danie w puszce. Kotleciki wieprzowe w stylu meksykańskim z ziemniakami, papryką, fasolą, cebulą i kukurydzą. Nie wymaga gotowania, wystarczy podgrzać. Wysokokaloryczne danie dające energię. Lekkie opakowanie mieści się w plecaku.
Turystyczne szybkie danie w puszce. Kociołek myśliwski - makaron z klopsikami w sosie grzybowym. Nie wymaga gotowania, wystarczy podgrzać. Smakuje na biwaku o każdej porze roku pomagając odzyskać energię. Lekkie opakowanie mieści się w plecaku.
Turystyczne szybkie danie w puszce. Kotleciki z indyka z ryżem w stylu curry. Nie wymaga gotowania, wystarczy podgrzać. Smakuje na biwaku o każdej porze roku. Wysokokaloryczny posiłek pomagający odzyskać siły. Lekkie opakowanie wygodne do transportu.
Turystyczne danie jednogarnkowe w puszce. Gulasz z jarmużu z kiełbasą, boczkiem i ziemniakami. Nie wymaga gotowania, wystarczy podgrzać. Smakuje na biwaku o każdej porze roku. Wysokokaloryczny posiłek regeneracyjny. Lekkie opakowanie łatwe w transporcie.
Gotowe danie do podgrzania w stylu greckim. Zupa z siekanym mięsem wieprzowym, papryką, pomidorami, kukurydzą i cebulą. Smaczny posiłek, który można przygotować w 3 minuty. Najlepiej smakuje z dodatkiem kaszy, ryżeu, frytek, makaronu lub pieczywa.
Turystyczne danie jednogarnkowe w puszce. Zielona fasolka szparagowa z wieprzowiną, marchwią i ziemniakami. Nie trzeba gotować, wymaga tylko podgrzania. Idealne na biwak o każdej porze roku po wędrówce, spływie kajakowym lub na rybach.
Kuchnia meksykańska na pikniku w plenerze bez gotowania. Podsmażane mielona wieprzowina z dodatkiem czerwonej fasoli, papryki, kukurydzy, cebuli i pomidorów. Smaczny posiłek, który wystarczy podgrzać. Nietłukące opakowanie wytrzyma najcięższe warunki.
Gotowe danie turystyczne w stylu greckim. Sycące danie jednogarnkowe z roladkami z mięsa mielonego w sosie z pomidorów, papryki, cebuli, oliwek, cukinii i bakłażana z dodatkiem ryżu. Smaczny posiłek poza domem, który wystarczy podgrzać.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.