Zupy gotowe w puszce stanowią szybki i pożywny posiłek regenerujący siły po długiej wędrówce, wiosłowaniu w kajaku lub pedałowaniu na rowerze. Szczególnie w chłodne dni pozwalają w kilka chwil rozgrzać się i podnieść morale każdego podróżnika, wędkarza, amatora survivalu lub bushcraftu. Wystarczy otworzyć puszkę, przelać ją do menażki i podgrzać na kuchence lub w żarze ogniska. W naszych puszkach można znaleźć nie tylko tradycyjną wojskową grochówkę czy kapuśniak, ale także rosół z wołowiną, fasolową, gulaszową, tajską, kokosową z kurczakiem, indonezyjską zupę bihun lub włoską z makaronem. W zależności od pojemności opakowania i rodzaju zupy, jedną puszką nasyci się jedna lub dwie osoby a w przypadku wojskowych zup zagęszczonych nawet 5-osobowa grupa.
Produkowany dla wojska zagęszczony barszcz ukraiński z dodatkiem wieprzowiny. Porcja dla 3-4 osób wymagająca jedynie rozcieńczenia przegotowaną wodą i podgrzania. Wygodny sposób na obiad w plenerze po dniu pełnym przygód.
Produkowana dla wojska zagęszczona zupa fasolowa z dodatkiem wieprzowiny i warzyw. Porcja dla 3-4 osób wymagająca jedynie rozcieńczenia przegotowaną wodą i podgrzania. Wygodne rozwiązanie na obiad w plenerze po dniu spędzonym na powietrzu.
Danie gotowe produkowane w puszkach dla wojska. Pomidorówka z dodatkiem mięsa wieprzowego i makaronu. Stanowi łatwe w przygotowaniu gotowe danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki nasyci 3-4 osoby.
Wojskowa zupa zagęszczona na cebuli z dodatkiem mięsa wieprzowego i warzyw. Łatwe w przygotowaniu gotowe danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki nasyci 3-4 osoby. Doskonała na obiad w plenerze.
Wojskowy zagęszczony żurek z dodatkiem białek kiełbasy wieprzowej i warzyw. Szybkie danie polowe, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki wystarcza na sycący posiłek dla 3-4 osób. Praktyczne rozwiązanie na biwak.
Wojskowa zupa zagęszczona na ogórkach kiszonych z dodatkiem mięsa wieprzowego i warzyw. Szybkie danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki nasyci 3-4 osoby. Idealne rozwiązanie na obiad w dziczy.
Wojskowa zagęszczona grochówka z dodatkiem wieprzowiny i warzyw. Porcja dla 3-4 osób wymagająca jedynie rozcieńczenia przegotowaną wodą i podgrzania. Wygodne rozwiązanie na biwak w terenie po długiej wędrówce lub po spływie kajakowym.
Wojskowa zupa zagęszczona na pieczarkach z dodatkiem wieprzowiny i warzyw. Łatwe w przygotowaniu danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki wystarcza dla 3-4 osób. Wygodne rozwiązanie na biwak w terenie.
Wojskowy zagęszczony krupnik z dodatkiem mięsa wieprzowego i warzyw. Szybkie danie w teren, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki wystarcza na sycący posiłek dla 3-4 osób. Praktyczne rozwiązanie na biwak.
Wojskowa zagęszczona zupa na mięsie wieprzowym w stylu węgierskim. Szybkie danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki pozwala nasycić się jednorazowo 3-4 osobom. Praktyczne rozwiązanie na biwak w terenie.
Wojskowa zupa zagęszczona z dodatkiem mięsa wieprzowego i warzyw. Szybkie danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki wystarcza na sycący posiłek dla 3-4 osób. Idealne rozwiązanie na biwak.
Gotowe danie turystyczne w puszce, które wystarczy podgrzać. Rosół z kury z makaronem. Pomysł na smaczny posiłek wzmacniający i poprawiający samopoczucie. Doskonały na pierwsze oznaki przeziębienia. Lekkie i wytrzymałe opakowanie sprawdza się w terenie.
Tradycyjny smak kuchni indonezyjskiej z kurczakiem, papryką, grzybami, makaronem szklanym i kiełkami fasolki mung. Szybkie danie turystyczne wymagające jedynie podgrzania. Doskonała na biwaku o każdej porze roku, regeneruje siły i poprawia nastrój.
Tradycyjna zupa tajska z kurczakiem, makaronem, kiełkami fasolki mung i grzybami mu err. Egzotyczne danie turystyczne wymagające jedynie podgrzania. Sprawdza się na biwaku o każdej porze roku, regeneruje siły i poprawia samopoczucie.
Tradycyjna niemiecka zupa ziemniaczana z dodatkiem boczku wieprzowego i warzyw. Szybkie danie turystyczne wymagające jedynie podgrzania. Sprawdza się na biwaku o każdej porze roku, regeneruje siły i poprawia samopoczucie.
Tradycyjna gęsta wojskowa grochówka na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z warzywami. Smaczne sycące danie w puszce, które wystarczy tylko podgrzać. Niezastąpiona na biwaku po męczącym dniu o każdej porze roku. Regeneruje siły i podnosi morale.
Sycąca zupa w puszce ze smacznie przyprawionego mięsa wieprzowego z dodatkiem cebuli, papryki, warzyw i makaronu. Wygodne danie w teren, które wystarczy tylko podgrzać. Sprawdza się na biwaku o każdej porze roku, regeneruje siły i podnosi morale.
Zupa z łuskanej fasoli na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z makaronem i warzywami. Sycące danie w teren, które wystarczy tylko podgrzać. Puszka jest niezwykle wygodna na biwaku po długiej wędrówce, spływie kajakowym, rybach lub pracy na odludziu.
Wiejski żurek według tradycyjnego przepisu na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z warzywami. Smaczne danie w teren, które wystarczy tylko podgrzać. Puszka okazuje się praktyczna szczególnie na biwakach, spływach kajakowych i w pracy na dworze.
Tradycyjny kapuśniak z kapusty kwaszonej i białej na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z warzywami. Smaczne i szybkie danie gotowe, które wystarczy tylko podgrzać. Puszka sprawdza się szczególnie na biwakach, spływach kajakowych, rybach itp.
Zupa grochowa na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z warzywami. Smaczne sycące danie gotowe, które wystarczy tylko podgrzać. Sprawdza się na biwaku po długiej wędrówce, wiosłowaniu w kajaku, łowieniu ryb lub pracy na powietrzu.
Kresowe polskie danie przygotowane z dobrze przyprawionych żołądków wołowych, cebuli, pomidorów i marchwi zapakowane w puszkę. Sycący posiłek turystyczny, który wystarczy podgrzać. W lekkim i wytrzymałym opakowaniu znoszącym trudy transportu.
Gotowe danie turystyczne w puszce, które wystarczy podgrzać. Pomysł na szybki polowy posiłek regeneracyjny. Tradycyjna zupa pomidorowa zaprawiona śmietaną. Najlepiej smakuje np. z kiełbaską z ogniska lub pieczonym posiekanym mięsem i makaronem.
Tradycyjna niemiecka zupa na specjalne okazje z mięsnymi kilkami, jarzynami i makaronem. W tej wersji stanowi sycące danie turystyczne wymagające jedynie podgrzania. Doskonała na biwaku o każdej porze roku, regeneruje siły i poprawia nastrój.
Kapuśniak z kapusty kiszonej według tradycyjnej receptury na kiełbasie i boczku wędzonym z warzywami. Regenerujące i odżywcze danie, które wystarczy tylko podgrzać. Opakowanie odporne na uszkodzenia w transporcie na biwaki, spływy kajakowe, ryby itp.
Pożywna zupa warzywna z dodatkiem pulpetów drobiowo-wieprzowo-wołowych i białej fasoli. Duża dawka białka i energii dla osób aktywnych fizycznie. Idealna po ciężkiej pracy na powietrzu lub na wieczornym biwaku przy ognisku np. po spływie kajakowym.
Gotowe danie do podgrzania w stylu greckim. Zupa z siekanym mięsem wieprzowym, papryką, pomidorami, kukurydzą i cebulą. Smaczny posiłek, który można przygotować w 3 minuty. Najlepiej smakuje z dodatkiem kaszy, ryżeu, frytek, makaronu lub pieczywa.
Zupa z białej fasoli na boczku wędzonym z ziemniakami i marchwią. Sycące danie turystyczne, które wystarczy podgrzać. Metalowe opakowanie odporne na działania w terenie, po zużyciu niewiele waży i można je zgnieść by zajmowało mniej miejsca.
Gotowe danie turystyczne w stylu greckim. Sycące danie jednogarnkowe z roladkami z mięsa mielonego w sosie z pomidorów, papryki, cebuli, oliwek, cukinii i bakłażana z dodatkiem ryżu. Smaczny posiłek poza domem, który wystarczy podgrzać.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.