Zupy gotowe w puszce stanowią szybki i pożywny posiłek regenerujący siły po długiej wędrówce, wiosłowaniu w kajaku lub pedałowaniu na rowerze. Szczególnie w chłodne dni pozwalają w kilka chwil rozgrzać się i podnieść morale każdego podróżnika, wędkarza, amatora survivalu lub bushcraftu. Wystarczy otworzyć puszkę, przelać ją do menażki i podgrzać na kuchence lub w żarze ogniska. W naszych puszkach można znaleźć nie tylko tradycyjną wojskową grochówkę czy kapuśniak, ale także rosół z wołowiną, fasolową, gulaszową, tajską, kokosową z kurczakiem, indonezyjską zupę bihun lub włoską z makaronem. W zależności od pojemności opakowania i rodzaju zupy, jedną puszką nasyci się jedna lub dwie osoby a w przypadku wojskowych zup zagęszczonych nawet 5-osobowa grupa.
Produkowana dla wojska zagęszczona zupa fasolowa z dodatkiem wieprzowiny i warzyw. Porcja dla 3-4 osób wymagająca jedynie rozcieńczenia przegotowaną wodą i podgrzania. Wygodne rozwiązanie na obiad w plenerze po dniu spędzonym na powietrzu.
Danie gotowe produkowane w puszkach dla wojska. Pomidorówka z dodatkiem mięsa wieprzowego i makaronu. Stanowi łatwe w przygotowaniu gotowe danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki nasyci 3-4 osoby.
Wojskowa zupa zagęszczona na cebuli z dodatkiem mięsa wieprzowego i warzyw. Łatwe w przygotowaniu gotowe danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki nasyci 3-4 osoby. Doskonała na obiad w plenerze.
Wojskowa zagęszczona grochówka z dodatkiem wieprzowiny i warzyw. Porcja dla 3-4 osób wymagająca jedynie rozcieńczenia przegotowaną wodą i podgrzania. Wygodne rozwiązanie na biwak w terenie po długiej wędrówce lub po spływie kajakowym.
Wojskowy zagęszczony krupnik z dodatkiem mięsa wieprzowego i warzyw. Szybkie danie w teren, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki wystarcza na sycący posiłek dla 3-4 osób. Praktyczne rozwiązanie na biwak.
Wojskowa zagęszczona zupa na mięsie wieprzowym w stylu węgierskim. Szybkie danie turystyczne, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki pozwala nasycić się jednorazowo 3-4 osobom. Praktyczne rozwiązanie na biwak w terenie.
Gotowa zupa fasolowa z dodatkiem warzyw i kiełbasy wieprzowej w woreczku. Nie wymaga gotowania, wystarczy podgrzać. Lekkie i wytrzymałe opakowanie w formie foliowej torebki bez problemu mieści się w plecaku. Praktyczny posiłek turystyczny.
Tradycyjna gęsta wojskowa grochówka na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z warzywami. Smaczne sycące danie w puszce, które wystarczy tylko podgrzać. Niezastąpiona na biwaku po męczącym dniu o każdej porze roku. Regeneruje siły i podnosi morale.
Sycąca zupa w puszce ze smacznie przyprawionego mięsa wieprzowego z dodatkiem cebuli, papryki, warzyw i makaronu. Wygodne danie w teren, które wystarczy tylko podgrzać. Sprawdza się na biwaku o każdej porze roku, regeneruje siły i podnosi morale.
Zupa z łuskanej fasoli na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z makaronem i warzywami. Sycące danie w teren, które wystarczy tylko podgrzać. Puszka jest niezwykle wygodna na biwaku po długiej wędrówce, spływie kajakowym, rybach lub pracy na odludziu.
Wiejski żurek według tradycyjnego przepisu na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z warzywami. Smaczne danie w teren, które wystarczy tylko podgrzać. Puszka okazuje się praktyczna szczególnie na biwakach, spływach kajakowych i w pracy na dworze.
Tradycyjny kapuśniak z kapusty kwaszonej i białej na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z warzywami. Smaczne i szybkie danie gotowe, które wystarczy tylko podgrzać. Puszka sprawdza się szczególnie na biwakach, spływach kajakowych, rybach itp.
Zupa grochowa na kiełbasie wieprzowej i boczku wędzonym z warzywami. Smaczne sycące danie gotowe, które wystarczy tylko podgrzać. Sprawdza się na biwaku po długiej wędrówce, wiosłowaniu w kajaku, łowieniu ryb lub pracy na powietrzu.
Mięsna zupa z dobrze doprawionej wieprzowiny z dodatkiem pomidorów, cebuli, papryki i ziemniaków. Wygodne danie w teren wymagające jedynie podgrzania. Sprawdza się na biwaku o każdej porze roku, regeneruje siły i poprawia nastrój.
Kresowe polskie danie przygotowane z dobrze przyprawionych żołądków wołowych, cebuli, pomidorów i marchwi zapakowane w puszkę. Sycący posiłek turystyczny, który wystarczy podgrzać. W lekkim i wytrzymałym opakowaniu znoszącym trudy transportu.
Zupa na mięsie z kurczaka z dodatkiem marchwi, groszku, selera, pora, papryki i ryżu. Gotowy posiłek turystyczny w puszce wymagający tylko podgrzania. Opakowanie na warunki terenowe, niewiele waży a po posiłku łatwe w utylizacji.
Tradycyjny niemiecki krupnik z mięsem wieprzowym, kaszą jęczmienną i warzywami. Szybkie danie w teren, które wystarczy rozcieńczyć przegotowaną wodą i podgrzać. Zawartość puszki wystarcza na sycący posiłek dla 2 osób. Wygodne rozwiązanie na biwak.
Tradycyjny smak kuchni węgierskiej z wołowiną, cebulą i pomidorami, doprawiona winem oraz sherry. Szybkie danie turystyczne wymagające jedynie podgrzania. Doskonała na biwaku o każdej porze roku, regeneruje siły i poprawia nastrój.
Pożywna zupa warzywna z dodatkiem pulpetów drobiowo-wieprzowo-wołowych i białej fasoli. Duża dawka białka i energii dla osób aktywnych fizycznie. Idealna po ciężkiej pracy na powietrzu lub na wieczornym biwaku przy ognisku np. po spływie kajakowym.
Zupa z brukwi, marchwi i ziemniaków z dodatkiem wieprzowiny. Gotowy obiad turystyczny w puszce, który wystarczy tylko podgrzać. Opakowanie wytrzymuje działania w terenie, niewiele waży a po posiłku można je zgnieść by zajmowało mniej miejsca.
Zupa z marchwi, ziemniaków, kalarepy, groszku, selera i pora z dodatkiem klopsików wieprzowo-drobiowych. Szybki posiłek turystyczny w puszce, który wystarczy podgrzać. Sprawdza się na biwakach, na rybach i w pracy na powietrzu.
Zupa z marchwi na wieprzowinie z dodatkiem ziemniaków i warzyw. Gotowy regeneracyjny posiłek turystyczny w puszce, który wystarczy podgrzać. Opakowanie znosi działania w terenie, niewiele waży a po posiłku można je zgnieść by zajmowało mniej miejsca.